Happytoys, discrete verzending

Als je besloten hebt om wat te bestellen bij Happytoys, dan wil je natuurlijk wel dat jouw bestelling discreet verzonden wordt. Wat doet HappyToys om jouw bestelling vertrouwd naar jou te verzenden?

Neutrale verpakking

HappyToys verzendt jouw bestelling snel en anoniem naar jouw adres. Al onze bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van HappyToys op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is.

Wat staat er op de verpakking?

In verband met privacy staat er altijd "Postorder" als afzender in geval van dropshipping. Ons bedrijfsadres staat vermeld als afzenderadres (Orthen 18 Den Bosch).

Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren).

Uw order wordt verstuurd naar het door jouw opgegeven adres. Dit kan jouw eigen adres zijn of een ander adres als je dat wil. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt jouw bestelling niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een notificatie achterna waarmee de bestelling de volgende werkdag afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL en UPS wordt er één bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst. 

Hoe ziet een pakket van Happytoys er uit?

Hieronder zie je voorbeelden van de buitenzijde van onze pakketten. Verder vindt je hieronder een afbeelding van een adressticker. De naam Happytoys is niet zichtbaar op het pakket.

logo dhllogo dhl logo dhl

De bovenstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker.

De afzender is "Postorder" en als inhoud "internetbestelling".

Ook wordt aangegeven dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en niet bij de buren.