Sex standjes die je moet proberen!

1. Butter Churner

Kleine waarschuwing: er kan misschien wat kramp in je nek schieten, maar voor een fantastisch orgasme zou dat het risico waard moeten zijn. Plus: met dit standje kan hij zelfs nog dieper gaan.

Hoe de Butter Churner werkt? Ga op de grond liggen, gooi je benen omhoog tot ze de grond raken en duw je bekken mee. Als het goed is, is je rug nu ook van de vloer en kan hij jou tegelijk nemen. ip: zorg dat hij zich ergens aan vast kan houden zodat er niet te veel druk op jouw bovenlijf komt te staan.

 

2. X-positie

Dit standje staat ook wel bekend als de ‘CrissCross’ en vraagt om een rustige, intieme uitvoering. Ga op je rug liggen en laat je partner op je zitten met zijn gezicht richting jou en zijn benen over de jouwe gekruist; zodat je samen een X vormt. Help hem nog dieper te gaan door zijn handen vast te pakken en daarmee steun te geven.

 

3. David Copperfield

De tovertruc zit ’m in het kussen, dat strategisch onder jouw billen geplaatst dient te worden. Hiermee verhoog je met dit standje jouw bekken, waardoor zowel het geven als het ontvangen van orale seks vele malen beter zal worden.

 

4. Pretzel

WOMEN'S HEALTH MAGAZINE

Hoewel je zeker foods kunt gebruiken om je nachtelijke avonturen leuker te maken is dat niet waar we nu op doelen. Terwijl hij over jou heen knielt, sla jij een been om zijn middel, terwijl je andere been onder zijn billen blijft liggen. Deze zijwaartse ervaring zal je een heel nieuw gevoel geven.

 

5. Spider

We geven toe: het ziet er misschien een beetje gek uit, maar sexy is het wel. Eigenlijk ga je met jullie gezichten naar elkaar op hem zitten en buig je jouw benen naast zijn lichaam. Aangezien jullie nu beiden de beweging kunnen inzetten kun je het ritme zo gek maken als je zelf wilt.

6. Spork

Als je fan bent van ‘lepeltje lepeltje’, dan is deze iets voor jou. Je gaat nu alleen niet beide op je zij liggen, maar jij legt je rug plat op de grond. Je partner brengt zijn lichaam in een 90-graden hoek tussen jouw benen. Hij heeft nu de teugels in handen en wordt daarvoor beloond met een goed uitzicht op jouw lichaam. Pluspunt: jullie handen zijn vrij, dus gebruik hier je eigen fantasie voor.