Plezier in een parenclub

Zijn jullie nog nooit in een parenclub geweest? Hebben jullie er wel eens zin maar is de drempelvrees toch te groot?

Een parenclub kan je vergelijken met een erotische discotheek.... maar dan leuker.

Bij de meeste Parenclubs kun je veilig en annoniem parkeren. De kans dat je gezien wordt door iemand die je kent is erg klein. De meeste gasten komen bij een parenclub binnen tussen 21:00 en 21.30. Als je dat wil, dan kun je bij het aanmelden en afrekeken vragen om een rondleiding. Natuurlijk is dat gratis en vrijblijvend.

In de entree prijzen zijn over het algemeen alles inbegrepen, eten, drinken, douche, jacuzzi en nog zoveel meer.

En dan ga je naar binnen, spannend he....

Er zijn lockers waar je tas met kleding, extra lingerie, schoenen en andere zaken in kunt bewaren. Ga dan samen naar de bar en bestel een drankje, advies is om niet meteen met alcohol te beginnen. Kijk goed rond, waar alle fasciliteiten zijn, hoe iedereen zich gedraagt en dus wat je kunt verwachten. De muziek zorgt er meestal voor dat je in een goede stemming komt en wellicht durf je al samen, of alleen, de dansvloer op.

Over het algemeen is er een tijdstip waarop je "verplicht" verwacht wordt je wat sensueler te kleden. Sommige van de gasten beginnen daar al vroeger met zich om te kleden, gewoon omdat ze het leuker en spannender vinden dan in gewone kleding. Het omkleden zelf gebeurt in de lockers waar jullie alles netjes opgeborgen hebben.

En dan gaat het feestje gewoon heerlijk door.

Ongetijfeld zul je spannende dingen zien op de dansvloer en daarbuiten. Maar je bent zelf helemaal tot niets verplicht. Als jullie iets niet willen dan hoef je het niet te doen. Alles mag niets moet! Jullie zijn baas over eigen lichaam. Hebben jullie zin om alleen met zen tweeën te spelen dan kan en mag dit perfect. Overal... behalve in de jacuzzi. In de jacuzzi is het niet toegelaten om dranken te benuttigen en om…klaar te komen. Nogal logisch, niet hygienisch voor de andere gasten die na jou ook willen genieten van de jacuzzi.

Verkeerd beeld

Velen hebben wel eens een verkeerd beeld van een parenclub of erotic clubbing. Het is niet zo dat je binnen komt en er liggen overal matrassen, dat is enkel op de dag van de gangbang.

Zowel de zaterdagen als de zondagen zijn altijd super leuk. Jullie zijn echt niet de enige beginners, er zijn wel meer koppeltjes die voor de eerste keer komen.

Qua kledij hebben de meeste vrouwen toch een sexy jurkje aan en de heren een lange broek (jeans) met leuke T-shirt of hemd. Dames dragen meestal een hakje maar later op de avond durven sommige wel eens hippe gympies of basket aan te trekken of een hele leuke teenslipper. De heren dragen op hun boxer meestal een leuk shirt of teenslipper.

Lingerietijd betekent omkleden.

Kom je voor de eerste keer dan is het wel even wennen om zo tussen iedereen in je lingeriesetje te staan of in je boxer. Daarom dat het vanaf 22.30 uur op zaterdag verplicht is voor iedereen. Op zondag is het onmiddellijk na het binnen komen. Dan is het heel normaal want iedereen loopt dan zo rond. Net zoals op het strand.

Uit enige ervaring kunnen we u verklappen dat de zaterdagen ook veel bezocht worden door open-minded party people. Daarom raden we de swingers aan om niet te wachten op actie maar zelf mee te zorgen voor actie. Op zaterdag zijn single heren enkel toegelaten in het gezelschap van een koppel of single dame. Single heren mogen dan ook niet alleen naar de eroruimtes op zaterdag. Op andere dagen is dit wel toegestaan!