Contactgegevens HappyToys

Adres HappyToys

 

LET OP: het bovengenoemde adres is alleen het correspondentieadres, het is GEEN winkel

Telefoonnummer: +31 639488423

Overige gegevens

KvK-nummer  KvK 17169060
BTW-nummer  NL001856678 B 64

 

Wie is Happytoys:

Happytoys is al 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van de webwinkels en de specialist in sensuele, spannende en ondeugend speelgoed voor volwassenen. Happytoys is onderdeel van een onderneming van Nederlandse ondernemers, een familiebedrijf.

Visie: Onze visie is om een toonaangevende en inclusieve bestemming te worden voor koppels en individuen die op zoek zijn naar hoogwaardige en innovatieve erotische producten en diensten. We streven ernaar om taboes te doorbreken, openheid en positiviteit rond seksualiteit te bevorderen en een veilige en respectvolle omgeving te creëren waar klanten hun verlangens kunnen verkennen en hun intieme relaties kunnen verbeteren.

Missie: Onze missie is om klanten te voorzien van een uitgebreid assortiment van kwalitatieve erotische producten, variërend van speeltjes en lingerie tot educatieve bronnen en advies. We willen een inspirerende en gastvrije online omgeving creëren waar iedereen, ongeacht geslacht, oriëntatie of voorkeur, comfortabel en zelfverzekerd kan winkelen en leren. We zijn toegewijd aan het bieden van discreet winkelen, het delen van seksuele voorlichting en het bevorderen van gezonde intieme relaties.

Strategie:

  1. Productkwaliteit en diversiteit: We zullen ons assortiment zorgvuldig selecteren om alleen producten van hoge kwaliteit aan te bieden die veilig zijn voor gebruik. We zullen een diverse reeks producten aanbieden om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

  2. Educatie en bewustzijn: We zullen educatieve inhoud en bronnen delen om seksuele voorlichting te bevorderen, inclusief informatie over veiligheid, plezier, gezonde relaties en productgebruik. Dit zal helpen om schaamte en stigma te verminderen en klanten te empoweren.

  3. Privacy en discretie: We zullen strenge privacypraktijken handhaven om de persoonlijke informatie van onze klanten te beschermen en discretie te waarborgen bij verzending en verpakking.

  4. Klantenservice: We zullen uitstekende klantenservice bieden om vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en klanten te begeleiden bij het maken van keuzes die bij hen passen.

  5. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: We zullen ons inzetten om ethische bedrijfspraktijken te handhaven en een positieve impact op de gemeenschap te hebben door mogelijkheden voor liefdadigheid en ondersteuning te creëren.

  6. Marketing en promotie: We zullen verantwoordelijke en respectvolle marketingstrategieën gebruiken om ons merk en onze producten te promoten, gericht op volwassenen die bewust en weloverwogen beslissingen willen nemen over hun intieme levensstijl.

Door deze visie, missie en strategie te volgen, streven we ernaar om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan het creëren van een inclusieve en positieve benadering van seksualiteit, terwijl we hoogwaardige producten en diensten aanbieden aan onze klanten.