Welke sextoys zijn er voor de man om mee te masturberen

Seks is te gek. En solo-seks is te gek.

En net als dat je tijdens de seks van positie kunt wisselen en bepaalde plekken gevoeliger zijn dan anderen, is er voor masturberen ook niet één techniek die bij iedereen perfect werkt.

Hoe begin je met masturberen?

Warm de boel op. Als je seks wil hebben met een ander persoon, ben je ook niet altijd direct geil als je je uitkleedt. Daar gaat wat opwarming aan vooraf. In het geval van soloseks is het dus verstandig om niet gelijk te beginnen met masturberen, maar te denken aan een hete sekspartij, een spannend boek te lezen of een pornofilmpje op te zetten. Of misschien is er net een vlam online die te porren is voor een sexting-sessie.

Met je handen

Feit is dat de mannen makkelijk klaarkomen door aftrekken. Dat kan prima met je handen. Door een hand om je penis te doen en dan een op- en neer gaande beweging te doen, doe je net alsof je aan het vrijen bent met iemand. In plaats van aftrekken kun je ook je penis draaien tussen allebei je handen. Plaats je handen aan beide kanten van je piemel en draai hem heen en weer (ca 5 cm) tussen je platte handen. 

Geïmproviseerd

In gevangenistaal verwijst een 'fifi' naar een kunstvagina die meestal wordt gemaakt door een vuilniszak of condoom in een handdoek te rollen en een soort glijmiddel te gebruiken, zoals handlotion. Deze worden ook wel "fifi-handdoeken" of "fifi-tassen" genoemd.

Als je het fijn vind dat het "werk" voor je gedaan wordt, dan kun je een masturbator gebruiken. Die heb je in verschillende soorten, uitvoeringen, maten, kleuren... wat je maar van fantaseert, vaak is het al op de markt

Masturberen met een hulmiddel

Kunstvagina

Een kunst vagina is er in verschillende uitvoeringen. Doseerbare kunstvagina's kunnen verschillende seksuele handelingen simuleren en kunnen worden al voorzien zijn van glijmiddel. nepkut, nep kut, kunst kut

BEKIJK ALLE KUNST VAGINA'S >>>

Trillende kunstvagina's

Deze kunstvagina's lijken oppervlakkig op de vorige, maar hebben als extra kenmerk een trilelement: meestal een verwijderbare vibrerende kogel die gemakkelijk in een gat in de onderkant of het uiteinde van de mouw kan worden gestoken. Voor intensievere sensaties zijn er verschillende functies: trillen, pulseren, golven, roteren, meerdere snelheden, enz.

Trillende kogels worden meestal bestuurd door een paneel dat is verbonden door een draad. Sommige soorten vibrerende kunstvagina's hebben een ontworpen effect, waarbij ze de rol van een penispomp nabootsen, waarbij de gebruiker een ballon uitknijpt.

BEKIJK ALLE TRILLENDE KUNSTVAGINA'S >>>

Strokers

Strokers zijn over het algemeen discreter dan andere masturbators. De binnenkant van een stroker heeft een getextureerd kanaal dat de penis stimuleert, terwijl de buitenkant vaak geribbeld is om een goede grip tijdens gebruik te garanderen. Sommige automatische strokers worden aangedreven door elektromotoren om de sensaties van seksuele bewegingen te simuleren.

BEKIJK ALLE STROKERS >>>

Sexpoppen

Je kent ze vast wel, van die opblaasbare poppen die vaak gebruikt worden bij een vrijgezellen feestje of als lachwekkende cadeatje. Toch zijn er ook sexpoppen die je een geweldige ervaring kunnen geven bij solo sex. Of je nu een complete vrouw of man wil, of alleen een kut of kont, de keuze is reuze en voor iedereen is er wel een pop te vinden die voldoet aan de eisen.

BEKIJK ALLE SEXPOPPEN >>>

Sexmachine

Een seksmachine is een machine voor penetratie of andere seksuele handelingen. Dus als jij als man graag anaal gestimuleerd wil worden bij de solo sex, dan is een sexmachine misschien iets voor jou. Seksmachines zijn er in verschillende vormen. Zo zijn er machines met een aandrijfmechanisme waar een dildo op is gemonteerd om op deze manier niet alleen gepenetreerd maar ook de geslachtsgemeenschap te simuleren. De sybian is een machine in de vorm van een zadel waarop men kan zitten en waarop dildo's in verschillende vormen en maten aangebracht kunnen worden. De manier van bewegen van de dildo en de intensiteit van de vibraties zijn instelbaar.

BEKIJK ALLE SEXMACHINES >>>

Penispomp

Een penispomp, ook wel bekend als een vacuümpomp voor de penis, is een medisch apparaat dat wordt gebruikt om tijdelijk een erectie te creëren bij mannen die moeite hebben met het krijgen of behouden van een erectie, ook wel bekend als erectiestoornissen. Het apparaat bestaat meestal uit een cilinder die over de penis wordt geplaatst, een pompmechanisme om lucht uit de cilinder te verwijderen en een elastische ring of een afdichtingsmechanisme om de bloedstroom in de penis te behouden nadat de erectie is bereikt. LEES MEER >>>

BEKIJK ALLE PENISPOMPEN >>>

Transgender

In 2016 werkte Buck Angel samen met een seksspeeltjesbedrijf om de Buck-Off FTM Stroker uit te brengen. Het is ontworpen "voor [de] t-lul/vergrote clitoris" van een transgender man die hormoonsubstitutietherapie (HRT) krijgt. Het was het eerste dergelijke product en won zowel een XBIZ Award als een AVN Award. Later werd een kleinere variant uitgebracht voor mensen die geen HST gebruiken, de Kiss-X genaamd.

Materialen

De kunstvagina, stroker, sexpop of sexmachines zijn ontworpen van materialen die het gevoel van de natuurlijke huid nabootsen. De materialen die worden gebruikt bij de productie van kunstvagina's zijn rekbaar en elastisch, zodat ze geschikt zijn voor verschillende penisgroottes.

  • Cyberskin, Ultrarealistisch of Futurotisch (mengsel van PVC en siliconen) en enkele andere gepatenteerde materialen – natuurlijk aanvoelende materialen die behoorlijk poreus zijn en daarom speciale zorg vereisen voor en na gebruik.
  • Planten (fruit en groenten) – holle komkommers, bananenschillen, papaja's en andere producten zijn overal verkrijgbaar, goedkoop en hebben een vleesachtige textuur.
  • Rubber (elastisch koolwaterstofpolymeer) – een flexibel en veerkrachtig materiaal met hoge duurzaamheid. Het poreuze rubber maakt het moeilijk schoon te maken.
  • Zacht plastic (polyvinylchloride) – populair materiaal voor seksspeeltjes dat geleiachtig aanvoelt, hoewel het een weekmakergeur heeft.
  • Latex (natuurlijk rubber afkomstig van planten) – flexibel materiaal dat bij sommige personen allergische reacties kan veroorzaken.
  • TPE (Thermoplastische elastomeren) – Meest voorkomend en kan worden gebruikt om poppen goedkoper te maken dan siliconen.

 

De bovengenoemde materialen zijn allemaal poreus en vereisen daarom speciale zorg en reiniging om bacteriële ophoping te voorkomen. Fabrikanten raden aan ze te beschermen door tijdens gebruik een condoom te gebruiken. Dit is minder een probleem bij kunstvagina's gemaakt van siliconen, die, hoewel over het algemeen duurder, niet-poreus zijn en na reiniging met een bleekmiddel of warmte kunnen worden gedesinfecteerd.

Medisch gebruik

Masturbators worden soms gebruikt voor medisch onderzoek. Kobori et al. aan de Dokkyo Medical University hebben een Japanse onacup toegepast voor onderzoek naar ejaculatiestoornissen.

 

Neem contact met ons op door ons een mail te sturen. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op