Wat is een string?

Een string, ook wel bekend als een string slip, is een type ondergoed voor vrouwen en soms ook voor mannen, dat een minimalistische en onthullende stijl heeft. Het onderscheidende kenmerk van een string is dat het minimale stof heeft aan de achterkant, waardoor de billen grotendeels blootliggen.

Hier zijn enkele kenmerken van een string:

  1. Achterkant: In tegenstelling tot traditioneel ondergoed dat de billen bedekt, heeft een string slechts een dunne strook stof of elastische band aan de achterkant. Dit minimaliseert de stof die de billen bedekt, waardoor een groot deel van de achterkant bloot blijft.

  2. Voorkant: Aan de voorkant kan een string verschillende stijlen hebben, zoals een driehoekige stof die het kruis bedekt, vergelijkbaar met een bikinibroekje, of een dunne strook stof die over het schaambeen loopt en aan de zijkanten aan de heupband is bevestigd.

  3. Zijkanten: Strings hebben vaak dunne zijbandjes die aan de voorkant beginnen en naar de achterkant lopen om het geheel op zijn plaats te houden.

Strings zijn ontworpen om minimale dekking te bieden en kunnen een sensuele en verleidelijke uitstraling hebben. Ze worden vaak gedragen onder strakke kleding om zichtbare pantylijnen te voorkomen, omdat de dunne achterkant het minimaliseren van zichtbare ondergoedlijnen mogelijk maakt. Bovendien kiezen sommige mensen ervoor om strings te dragen om zich zelfverzekerd en comfortabel te voelen.

Er zijn verschillende varianten en stijlen van strings, waaronder G-strings (waarbij de achterste string een kleine driehoekige stof heeft) en T-back strings (waarbij de achterste string een T-vorm heeft die bij de heupband samenkomt). Het dragen van een string is vooral afhankelijk van persoonlijke voorkeur en comfort.

BEKIJK ALLE HAPPYTOYS STRINGS >>>