Levertijden

Als je een sextoys, lingerie of wat drogisterij iems besteld hebt, dan wil je die snel in huis hebben. Lees hier alles over de levertijden van HappyToys

Levertijden Nederland

De levertijd is binnen 24 uur. Er kan ook gekozen worden voor een gewenste bezorgdag. Vandaag besteld voor 18:00 is vandaag verzonden.

Levertijden België

De levertijd voor België is normaal gesproken binnen 24 uur, voor bepaalde gebieden in Wallonië kan het 48-uurs levering zijn.

 

Levertijden buitenland

PostNL

Indien een bestelling naar het buitenland wordt verzonden, dan zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling betaald is kan het 1 tot 10 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd.

DHL

  • Duitsland: normaal gesproken 1 werkdag. Voor Zuid Duitsland: 2 werkdagen
  • Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië: 2 werkdagen

UPS

De levertijden met UPS zijn afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling betaalt is kan het 1 tot 10 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd. 

 

BINNENKORT: Voor 23:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (NL en BE)

ONE-DC levert direct uit eigen voorraad. Besteld op werkdagen voor 23:00 uur? Wij kunnen uw bestelling dezelfde dag nog verzenden. Bestellingen tot 21:00 uur worden verzonden voor het vaste tarief van € 6,50 (incl. btw). Indien u kiest voor verzending tot 23:00 uur, wordt er voor de bestellingen die verzonden worden tussen 21:00 en 23:00 een toeslag berekend van € 1,00 (incl. btw) per pakket.