Kiala

Door uw drukke planning bent u niet vaak thuis. U wilt zich geen zorgen maken over het tijdstip van leveren van uw bestelling en u wilt uw dag niet indelen in functie van de thuislevering van uw pakketten. Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten.

 

U kunt uw pakketten afhalen waar en wanneer u wilt! Uw pakket wordt geleverd in een Kiala Punt (supermarkten, benzinestations, krantenwinkels, bloemenwinkels, enz.) van uw keuze. Er is altijd een Kiala Punt bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen. Wilt u weten waar het dichtstbijzijnde KIALA punt is? klik dan hier!

 

’s Ochtends vroeg, ‘s middags, ’s avonds tot 19.00 of 20.00 uur, op zaterdag en soms zelfs op zondag: u haalt uw pakket af waar en wanneer het u het beste uitkomt.

 

Is uw pakket aangekomen in het Kiala Punt? U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Via www.kiala.nl/tnt kunt u uw pakket op ieder moment op de voet volgen. Het Kiala Punt vraagt om uw een identiteitsbewijs, daarna ontvangt u direct uw pakket. U tekent op de Kiala terminal bij ontvangst van uw pakket.

 

Uw pakket wordt geleverd binnen 24 uur na de ontvangst van het pakket in het Kiala sorteercentrum*. Nadat u een kennisgeving van Kiala heeft ontvangen, kunt u uw pakket afhalen zonder te wachten in lange rijen.

 

Wilt u uw pakket terugsturen? Met Kiala is dat heel eenvoudig. Controleer vooraf of de webshop is aangesloten bij Kiala. Zorg voor een voldoende stevige verpakking en breng uw pakket vervolgens naar een Kiala Punt van uw keuze.

 

LET OP: BIJ VERZENDING VIA KIALA IS HET NIET MOGELIJK OP HET AFHAAL PUNT TE BETALEN. DE BETALING DIENT VOOR HET ITEM WORDT VERSTUURD TE WORDEN VOLDAAN.