LEGO® 75915 Jurassic park

LEGO®
Leeftijd 8 - 14
LEGO® Jurassic World 75915 Groot alarm! Een pteranodon heeft een ACU trooper gegrepen! Het dier vliegt weg met de trooper in zijn grijpklauwen. Lees meer…
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer details

LEGO® Jurassic World 75915 Pteranodonvangst. Lees meer…

Groot alarm! Een pteranodon heeft een ACU trooper gegrepen! Het dier vliegt weg met de trooper in zijn grijpklauwen! Zet Simon Masrani achter het stuur van zijn coole Jurassic One helikopter en ga de lucht in, achter het vliegende reptiel aan.

Als je de pteranodon in het zicht krijgt, maak je de zijdeur open om op het platform te kunnen staan, zodat Simon een vangnet over het dier kan schieten.

Inclusief 2 minifiguren: Simon Masrani en een ACU trooper met wapen.

LEGO® 75917 Jurassic park

ARCHIEF
Leeftijd 8 - 14
LEGO® Jurassic World 75917 Pas op! De mobiele dierenarts-post wordt aangevallen door Blue en Charlie, twee woeste raptors. Lees meer…
SOLD OUT
  • Beschrijving
  • Meer details

LEGO® Jurassic World 75917 Raptorrooftocht. Lees meer…

Pas op! De mobiele dierenarts-post wordt aangevallen door Blue en Charlie, twee woeste raptors. Gaaf vol gas om aan de gevaarlijke beesten te ontsnappen. Stuur Owen erheen op zijn motor, om met zijn lichtkogel de aandacht van de dinosaurussen af te leiden en ze weg te lokken.

Open het vuur met het draaibare dakkanon om de raptors op afstand te houden en verdoof ze met pijlen uit het geweer van de ACU trooper.

Inclusief 3 minifiguren met ieder een wapen en diverse accessoires: een ACU trooper, Owen en Claire