LEGO Juniors Friends

LEGO® 10750 Juniors

Leeftijd 4+
Leeftijd 2 - 5
KOOP NU!

LEGO® Juniors 10750 Wegenbouw truck. Lees meer...

Word lid van de wegwerkploeg van LEGO® City en zorg voor de straten! Dit leuke speelgoed voor jongens en meisjes is voorzien van een eenvoudig te bouwen vrachtwagen voor wegwerkzaamheden met een snelstartchassis, een minifiguurcabine en een open rug voor gereedschap, plus een aanhanger met oprijplaat en een draaiende cementmixer. Deze leuke set bevat ook een eenvoudige handleiding om te bouwen en te spelen, met grotere startersstukken om het vertrouwen in jongere kinderen te vergroten. Inclusief een minifiguur.

LEGO® 10748 Juniors

Leeftijd 4+
Leeftijd 2 - 5
KOOP NU!

LEGO® Juniors 10748 Emma's feestje. Lees meer.

Vier Chico's verjaardag met Emma met deze eenvoudig te bouwen park-instelling, met een boog, wip, ballonnen en een caketribune met een bouwbare cake, plus een kruiwagen, 2 opening geschenkdozen met geschenken, een foto en een marker-element. Dit populaire kinder speelgoed bevat ook een eenvoudige handleiding om te bouwen en te spelen, met grotere startersstukken om het vertrouwen in jongere kinderen te vergroten. Inclusief een minipopp figuur en een kattenfiguur.

LEGO® 10749 Juniors

Leeftijd 4+
Leeftijd 2 - 5
KOOP NU!

LEGO® Juniors 10749 Mia's bio Foodtruck. Lees meer...

Begin de dag goed met de goodies van Mia's Organic Food Market, met een eenvoudig te bouwen truck met Quick Start-chassis, openingszijde en draaibord, plus een draaiende draaimolen, stand-alone kisten en een picknicktafel met stoelen. Dit kleurrijke en leuke speelgoed bevat ook een eenvoudige handleiding om te bouwen en te spelen, met grotere startersstukken om het vertrouwen in jongere kinderen te vergroten. Omvat een minipopp figuur en een konijn figuur.

LEGO® 10751 Juniors

Leeftijd 4+
Leeftijd 2 - 5
KOOP NU!

LEGO® Juniors 10751 Achtervolging door de berg politie. Lees meer...

Wees een held van de LEGO® City Mountain Police Force! Dit coole speelgoed voor kinderen is voorzien van een eenvoudig te bouwen helikopter met een minifiguurcockpit, draaiende rotoren en een ketting met haak, evenals een politiebureau met een bureau, een open en veilige cel met openslaande deur en een quad. Deze actievolle set bevat ook een eenvoudige handleiding om te bouwen en te spelen, met grotere startersstukken om het vertrouwen in jongere kinderen te vergroten. Inclusief 2 minifiguren.