LEGO® 75043 Star Wars

Leeftijd 12+
Leeftijd 14+
KOOP NU!

LEGO® Star Wars 75043 AT-AP™. Lees meer…

De Slag om Kashyyyk woedt in alle hevigheid. Clone Commander Gree™ en Chief Tarfful™ openen het dakluik van de zwaar gepantserde AT-AP™ en gaan aan boord. De droids hebben hun handen vol aan deze Walker met in hoogte verstelbare blaster, nieuw, draaibaar dakkanon, en uitschuifbare derde poot voor stabiel gedrag in alle soorten terrein! Inclusief Clone Commander Gree™ en Chief Tarfful™ minifiguren plus Battle Droid™, Battle Droid™ Commander en Super Battle Droid™ figuren met diverse wapens en een accessoire.

LEGO® 75044 Star Wars

Leeftijd 12+
Leeftijd 14+
KOOP NU!

LEGO® Star Wars 75044 Droid Tri-Fighter. Lees meer…

Vang de Jedi met deze extreem wendbare Droid Tri-Fighter met uniek 3-vleugel ontwerp

LEGO® 75045 Star Wars

Leeftijd 12+
Leeftijd 14+
KOOP NU!

LEGO® Star Wars 75045 Republic AV-7 Anti Vehicle Cannon. Lees meer…

Als het Droid leger ten aanval gaat, roep je de hulp in van het machtige LEGO Star Wars Republic AV-7 Anti-Vehicle Cannon. Sla de poten uit voor maximale stabiliteit, laat het kanon omhoog komen en bestook de vijand met de raket en het krachtige geschut! Maar kijk uit voor de Droideka

LEGO® 75059 Star Wars

Leeftijd 12+
Leeftijd 12+

LEGO® Star Wars 75059 Sandcrawler. Lees meer…

Speel beroemde scènes na uit Star Wars: Episode IV A New Hope, met deze fantastische LEGO® versie van de Sandcrawler™, het grote woestijn-voertuig van de Jawas. Draai de knop aan de achterkant om de Sandcrawler in positie te brengen, laat de boegklep zakken en begin de droids uit te laden met de 2 kranen. Luke Skywalker™ en zijn oom, Owen Lars, zijn vast onder de indruk van het aanbod, met R2-D2, een R1-serie Droid, een R2™ unit, R5-D4™, een Treadwell Droid™, een Gonk Droid™ en zelfs C-3PO™. Klap de zijpanelen omhoog en haal het bovendeel eraf om nog meer spannende functies te zien, zoals de motor, een vrachtruim en de cockpit. Er is zelfs een speeder voor de Jawas, om buiten mee rond te rijden. Inclusief 7 minifiguren: Luke Skywalker™, Uncle Owen, C-3PO™ en 4 Jawas™, plus R2-D2™, R2™ unit, een R1-serie Droid™, Gonk Droid™, R5-D4™ en een Treadwell Droid™.