LEGO® 41062 Disney Princess

Leeftijd 5 - 6
Leeftijd 4+
KOOP NU!

LEGO® Disney Princess 41062 Elsa's fonkelende ijskasteel. Lees meer..

Spring op de slee en bezoek samen met Anna en Olaf het prachtige ijspaleis van Koningin Elsa! Wat zullen ze eerst doen? Verstoppertje spelen achter de geheime trap of gaan schaatsen rond het kasteel? Ze zouden van de ijsheuvel kunnen skiën of bevroren lekkernijen maken in het ijssalon van het kasteel en daarna een picknick houden in de sneeuw onder de magnifieke ijspegelboom. Dat beslis je zelf! Veel plezier alvast met het bouwen van Elsa's fonkelende ijskasteel! Daarna is het tijd om te spelen! Bevat de minipoppetjes Koningin Elsa en prinses Anna, plus Olaf de sneeuwpop.

LEGO® 41066 Disney Princess

Leeftijd 5 - 6
Leeftijd 5 - 12
KOOP NU!

LEGO® Disney Princess 41066 Slee-avontuur met Anna & Kristoff. Lees meer…

Ontdek de wereld van Disney's Frozen en maak een avontuurlijke sleereis met Anna en Kristoff. Reis door het winterse landschap en koop je wintervoorraad in de winkel van Wandering Oaken. Met de slee van Kristoff kun je scènes uit de film naspelen of je eigen verhalen bedenken. Inclusief Anna en Kristoff minipoppetjes plus Sven het rendier.

LEGO® 41068 Disney Princess

Leeftijd 7 - 8
Leeftijd 12+
KOOP NU!

LEGO® Disney Princess 41068 Het kasteelfeest in Arendelle. Lees meer…

Treed binnen in de wereld van Disney's Frozen en beleef uren bouw- en speelplezier met Elsa, Anna en Olaf. Het prachtige Arendelle kasteel, met betoverende details zoals de ijszaal, Anna's slaapkamer en een glijbaan op het dak, biedt volop inspiratie voor het naspelen van schitterende scènes uit Disney's Frozen en Frozen Fever, of voor het bedenken van je eigen avonturen. Inclusief Elsa en Anna minipoppetjes plus Olaf en 3 Snowgies.

LEGO® 41147 Disney Princess

Leeftijd 5 - 6
Leeftijd 5 - 12
KOOP NU!

LEGO® Disney Princess 41147 Anna's sneeuw avontuur. Lees meer…

Beleef de wereld van Disney‘s Frozen en ga met Anna op reis om haar zus te bezoeken. Met de voederplek voor het paard en een kampvuur om warme chocola te maken, zijn die twee overal op voorbereid. De slaaphut kan worden geopend om naar binnen te kunnen kijken. Inclusief Anna mini-poppetje plus haar paard

DISNEY VAIANA

Kijk hier voor al je favoriete figuren uit de Disney Vaiana film.

 

Klik hier

LEGO® 41067 Disney Princess

Leeftijd 7 - 8
Leeftijd 5 - 12
KOOP NU!

LEGO® Disney Princess 41067 Belle's betoverde kasteel. Lees meer…

Speel klassieke scènes na uit Disney's Belle en het Beest met dit prachtig gedetailleerde model inclusief balkon, glas-in-lood venster, betoverde roos en magische spiegel. De vloer in de balzaal en de eettafel kunnen draaien. Inclusief 2 mini-poppetjes: Belle en veranderend Beest/Prins, plus Lumière, Pendule, Mevrouw Tuit, Barstje, Babette, Garderobekast en Kachel

The LEGO Movie